Tragedija u dva čina
Kako je Dragan J. Vučićević javno priznao da "Informer" širi neistine
Piše: Kontrapress 17/01/2015 | 12:34

Urednik "Informera",  jednog od najgorih političkih tabloida koje je Srbija imala u bogatoj istoriji istih - Dragan J. Vučićević, priznao je konačno da objavljuje laži i dezinformacije. Naime, na naslovnoj strani je, nakon nekoliko dana spinovanja sa "temom" s kojim je "Srbinom" spavala novoizabrana predsednica Hrvatske, objavio skrinšotove njenog navodnog seks snimka. 

Da citiramo sve češće upotrebljavanu frazu tabloida u Srbiji, a bogami i u svetu - Ono što je posle toga usledelo je neverovatno!

Tvitovi urednika Dragana J. Vučićevića - objedinio Nenad Milosavljević, Njuz.net

Nije ovo prvi put da nešto što nisu novine izmišlja kako bi na najniži mogući način ponizio druge osobe koje trenutno nisu odgovarajuće političkoj vlasti Srbije ili pripadaju aktuelnom nacional - šovinističkom diskursu. Setimo se samo afere koju su iskonstruisali sa navodnim porno snimcima predsednice nevladine organizacije MANS, Vanje Ćalović, poznate po kritikama rada Vlade Crne Gore i njenog premijera Mila Đukanovića, a nedavno su, nakon afere sa dronom na utakmici Srbija - Albanija, kao odgovor - na naslovnu stavili fotografije premijera Albanije Edija Rame sa nudističke plaže.

Ovim je "Informer" dotakao novo dno, nakon naslovne strane sa premijerom Srbije "Ima muda! Srbi mu to neće oprostiti".